Połączenie składników najwyższej jakości oraz gładka, kremowa konsystencja gwarantują, że wielkanocne dania z dodatkiem kieleckiego wyrobu będą aromatyczne, a także wyraziste!
W musztardowej marynacie
Jeśli znudziły Ci się gotowane ziemniaki doprawiane solą, w te święta przygotuj je w nieco inny sposób. Wymieszaj kilka łyżek Musztardy delikatesowej stołowej z ząbkiem czosnku i szczyptą tymianku. Następnie obierz ziemniaki, pokrój na je na ćwiartki i połącz z marynatą. Całość przełóż do naczynia żaroodpornego i piecz ok. 40 min w temperaturze 200 stopni. Taka marynata świetnie pasuje także do drobiu i wieprzowiny. Smacznego!
Sugerowana cena Musztardy Kieleckiej delikatesowej stołowej: 2,29 zł /190g
tagi: Społem , WSP , musztarda , sosy , Wielkanoc ,
Jak wynika z najnowszego raportu firmy technologicznej...
Dzięki podpisanej z Axpo Polska umowie route-to-market sklepy...
Lidl jako pierwsza sieć handlowa zamontowała butelkomaty we...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...
Eksperci zapowiadają, że nowe przepisy TFR i MiCA...
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....